Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

Az üresfejű (Meet Dave)

2008.08.18. 23:01 | Lennox | Szólj hozzá!

Tudjátok van az Evan a minden6ó című film, na az a film inkább a látványra koncentrált, nem a vígjátékra. És van az Üresfejű című film, ami látványra is, és vígjáték is egyben, ami jobban működött mint az Evanban.
















 

 

 

 

Eddie Murphy-nek végre jött egy normális filmje, mivel a Norbit hát... nem volt egy vígjáték, inkább egy pszicho-vígjáték. Aki szereti Murphy nevetését az most megkapja egy életre ezt a nevetést. A film humorilag rendben van, azért akad néhány erőltetett poén és pár gagyi jelenet, dehát fátylat rá örüljünk, hogy nem egy dagadt néger csajt látunk már megint Murpyként. A történet nagyon egyszerű és sablonos. Egy golyószerűség a Földre zuhan és a Földön belül pedig egy gyerekhez annak a gyereknek megtetszik elteszi. Közben megérkezik Murphy és a kis csapata is a Földre, és hát vissza kell szerezniük azt a petanque labda szerüséget, mivel az egy olyan szerkezet ami a tenger sóját felszívja és ahonnan pedig Murphyiék jöttek az a bolygó el fog pusztulni, ha csak nem szereznek sót(ebben nem vagyok biztos nem emlékszem annyira erre) a lényeg, hogy meg kell szerezniük azt a golyót. Innen meg szerintem tudjátok. Tipikus vígjáték sztori. A látvány amit a végén kapunk szerintem első osztályú egy ilyen filmben sőt... még egy pop-corn movie-ba is elmenne.
























Összegzés:

Eddie Murphy fanok nézzétek csak meg! Aki szeretne egy jót nevetni vagy legalább egy kis mosolyt csalni az arcára az nézze meg. Nekem tetszett mint vígjáték, na jó nem a legjobb vígjáték amit életemben láttam, de azért egy minőségi comedy:8/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr82622202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása