Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

Börtönvonat Yumába (3:10 to Yuma)

2008.08.17. 12:35 | Lennox | Szólj hozzá!

Ez a film évek múlva legenda lesz. Westren rajongóként nekem nagyon tetszett, sőt az egyik kedvenc filmem lett. Történetileg, színészileg, zeneileg rendben van a film.  






















A film története röviden annyi, hogy Ben Wade-t(Russell Crowe) a hírhedt banditát elfogják hála Dan Evans-nek(Christian Bale) és Wade-t fel kell tenniük a 3:10-kor induló yuma-i vonatra, Evans hamarosan elveszíti a földjét, ha csak nem tud fizetni és 200 dollárért elvállalja a fogoly elkísérést Yumába, de ez nem megy olyan könnyen. Kb. erről szól a film összefoglalva. A színészek kitűnően alakítanak, kiemelném Ben Fostert aki Wade egyik társát játsza. Nagyon jól hozza a gonosz bandita szerepét, legutóbb az X-men 3-ban szerepelt Angelként.

































Mr. Foster



A film szinkronosan nagyon nem jó szerintem. Esetleg Russell Crowe magyarhangja, de Bale-é meg Foster-é (Foster 28 éves és egy 50 éves magyarhangot kapott pfff.) A film hozza a régi western hangulatot. Az akciók a filmbe illőek. A zene pedig nagyon eltalált nem hiába volt Oscar-díjra jelölve(Marco Beltrami)

























Összegzés:

Kötelező annak aki szereti a western filmeket és a hibátlan filmeket. Nem kötelező annak, aki nem szereti a kavarást és a csavarokat. A film nálam 10/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr1619680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása