Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

A köd (The Mist)

2008.10.11. 20:05 | Lennox | Szólj hozzá!

A film amire a magyarok nem fordítottak kellő figyelmet és így a mozik se hozták le Magyarországon sajnos. Ez a film egy nagyon jó horror-thriller-dráma.























A film egy valamiben nem zseniális, még pedig ez a CGI. A szörnyek néha nagyon hülyén néznek ki és nagyon hülyén mozognak, de néha nagyon szép munkát végeztek (pl.:a túl méretezett szúnyogok.) Első 5 percben azt mondtam magamba: "Biztos meg fogom unni", de ez a film végig lekötött. Egy perce sem unalmas. Nagyszerűen össze van rakva. Amikor az elején látni a ködöt a tengeren az nagyon félelmetes volt számomra. Eddig nem láttam még Frank Darabontnak egyik filmjét se sajnos, de most beszerzem az összes King adaptációját.























A főszereplő Thomas Jane, a film alatt nem jöttem rá, hogy ő annyira lekötött a film. A filmnek nagyon sok mondanivalója van. A vége az pedig...egy nagyon elgondolkodtató, szomorú vég. Az a baj, hogy ez a film az igazat írja le az emberekről. Arra gondolok, hogy amikor be vannak zárva félelmetesebbé válnak, mint a szörnyek és képesek egymást megölni.























Összegzés:
Egy zseniálisan jól összerakott film. Ajánlom mindenkinek! Bármikor megnézném újra, annyira jó: 10/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr16708973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása