Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

A skorpiókirály 2. - Harcos születik (The Scorpion King 2. - Rise of a Warrior)

2008.08.29. 13:31 | Lennox | 4 komment

A Skorpiókirály első része nem tetszett nekem, de ez túl megy minden határon. Kb. Király nevében színvonala van, de még annál is rosszabb. Ha azt a címet adták volna neki, hogy "Harcos születik" akkor még jó is lenne, de így, hogy Skorpiókirály 2...jézus.


















A színészi játék nagyon rossz, nem lenne rossz, ha nem lenne Skorpiókirály. A történet annyira sablonos, hogy már fáj és kiszámítható is. A történet: a főszereplő csávónak a faterját megöli azaz ember, aki király lesz és amire ő király lesz arra a meggyilkot apa fia, megnő és bosszúhadjáratba kezd. A főgonosz annyira ijesztő, hogy villany mellett néztem a filmet. Volt pár jó ötlet a filmbe, de az meg nagyon gagyin volt megalkotva.


















Ez az!!!! 300 + Prince of Persia koppintás = egy igen rossz film



A filmben jellemző, a lassítás, ugrálás a falon, és az iszonyú szar jelmez. A film már 300 lopással kezdődik, egy narancssárgás-barnás égboltnál harcolnak. A párbeszédek nagyon kínosak néha, és a főszereplő csaj is nagyon kemény akar lenni. A látvány Tv filmbe illő, mondjuk szerintem, ez az akar lenni.


















Összegzés:

Aki egy rossz 2.részt akar látni, annak kötelező megnéznie, meg akit nem zavar, hogy teli van lopásokkal annak is kötelező. Nálam ez 3/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr25639415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2008.09.01. 16:17:25

egyáltalán mi köze van a Skorpiókirályhoz???
Egyszerűn nem értem, hogyan juthatott eszükbe ilyen hülyeség.

Kockacukor 2008.09.01. 20:42:38

Azt hitték igy többen megnézik :P

Lennox 2008.09.01. 22:15:30

Az lenne a legjobb, ha lenne olyan pl: Gladiátor 2. meg 350 avagy a spártaik bosszúja. El se merem képzelni mit művelnének:S:S

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2008.09.02. 13:34:12

Egyébként nem tudom csinálnak folytatásokat a filmekhez. Általában nagyon rosszak szoktak lenni.
De azért vannak kivételek(pl: Shrek, az új Batman filmek).Most csak ennyi jutott az eszembe :D.
süti beállítások módosítása