Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

Tükrök (Mirrors)

2008.10.07. 19:57 | Lennox | Szólj hozzá!

Tükröm, tükröm mondd meg nékem ez-e a legjobb horror a vidéken? Igazából erre nincs válasz, mert ez a film jó is meg rossz is egyben.


























A történet arról szól, hogy Kiefer Sutherland karaktere nem éppen a legszerencsésebb ember, volt zsaru, de meggyilkolta véletlenül valahogy a társát (ez persze nem derül ki a filmből) és ezért visszavonul. Egy éjjeliőr lesz egy régi háznál, ahol persze elátkozott tükrök vannak és innen indul a bonyodalom. Néha már azt hittem 24-et nézek csak azzal az alcímmel, hogy "24 - Avagy Bauer legszerencsétlenebb napjai", amúgy a főszereplők rendben vannak.























Az effektek, a megvalósítás, a színezés nagyon jól megvan csinálva a filmben. Egy valami nem tetszett, még pedig az, hogy ez horror. Én nem igen éreztem horrornak persze azért horrorelmekkel teli van, de nem volt olyan rész, hogy nagyon megijedtem volna valamin. Van néhány nagyon brutális jelenet a filmben, akik nem szeretik a vért azok ne nézzék meg. A kulcsjelenet nálam a legvége egy oltári nagy csavar van a film végén és erről nemtudom eldönteni, hogy jó vagy rossz. Igazából nagyon tetszett a vége, de valahogy mégse a legjobb, mert sok szál lezáratlan maradt.


























Összegzés:
Nemtudok dönteni, hogy most ez jó film-e avagy rossz. Akiknek bejönnek az ilyen akció-"horrorok" azok nézzék meg. 6-7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr35701731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása