Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

A bakancslista (The Bucket List)

2008.08.13. 23:00 | Lennox | Szólj hozzá!

Kezdjük ott, hogy kevés dráma van amit szeretek, mivel nem vagyok nagy dráma fan, de ez tetszett.













 

 

 

 A két főszereplő Nicholson és Freeman bácsi. Összefoglaló néven a két mester. Ebben a filmben kiváló az alakításuk, de melyik filmben nem kíváló? A történet lényegében annyi, hogy ez a két férfi rákos és egy kórházban megismerkednek, legjobb barátok lesznek és írnak egy bakancslistát, egy olyan lista amelyre a legnagyobb vágyaikat írják fel és ezeket  a film folyamán teljesítik. Na történet kb. ez. A filmnek a humora a movie-ba illő szerintem. Drámaiság kíváló, van néhány nagyon megható jelenet.














 

 

 

Összegzés:
Nicholson és Freeman rajongóknak kötelező, de szerintem mindenkinek kötelező ez a film, mert nagy mondanivalót tartalmaz mindenkinek. Nálam ez 9/10.

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr93614966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása