Lennox videói és kritikái

Üdvözlök mindenkit! Ez a blog a "vicces videóimnak" és a filmkritikáimnak nyílt. Jó szórakozást! Ötleteket küldhettek az: aki13@citromail.hu-ra

Robin Hood 2.évad

2008.08.06. 13:19 | Lennox | Szólj hozzá!

Ez az a sorozat amit itt, Magyarországon forgattak. És be kell, hogy valljam az mostani sorozatok közt nekem ez az egyik kedvencem. Akik képeken látják először Robint játszó színészt lehet egy kicsit negatívumként hozzák fel, de nagyon jól hozza a karaktert.


 















A 2.évad sokkal mozgalmasabb mint az első. Néha az epizódtörténet nagyon gagyi, de ezt elnézzük a készítőktől. A mozgalmasság mellett, a drámából is több terem ebben az évadban. A harcok is kidolgozottabbak az elsőhöz képest. A zenéről is szólok pár szót: a sorozat egyik főszereplője, a hangulatot nagyon hozza a sorozathoz.

















"Oh, lah-di-dah!"


Jöjjön a másik nagy durranása a sorozatnak és ez nem más, mint Keith Allen. Tudni kell róla, hogy humorista, de nagyon jól hozza Nottingham seriffjét. A mimikája, a beszéde, a mozgása...favorit.

Összegzés:
Leginkább a Herkules című sorozathoz tudom ezt a sorozatot hasonlítani. Szerintem mindenkinek látnia kell ezt a sorozatot, mert az egész egy kaland. Aki akar egy jót szórakozni, nevetni, izgulni, az nézze meg! Néha a színészi játék kicsit gyenge és néha hangmérnökök nem igen jól teljesítenek ( pl.:az egyik jelenetnél belelóg a mikrofon a képbe egy kicsit, de ez megbocsátható) Szóval nálam ez: 9.9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://lennoxvideok.blog.hu/api/trackback/id/tr37603461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása